Juventus behoudt koppositie door 4-2 winst op Sampdoria

Door Voetbalcentraal, saturday 2014-01-18 23:34:00

Juventus blijft in de Serie A de koploper. Ze won in eigen stadion met 4-2 van Sampdoria. In de eerste helft was De Oude Dame op dreef, maar in het tweede deel van de wedstrijd gaf ze het nog bijna uit handen. Binnen 25 minuten had Juve twee keer gescoord. Arturo Vidal en Fernando Llorente waren de spelers die de doelman van Sampdoria passeerde. Vijf minuten voor het einde van de eerste helft maakte Andrea Barzagli echter een eigen doelpunt. Maar Juventus liet zich niet van zijn stuk brengen en twee minuten later, nog steeds in de eerste helft, maakte Vidal zijn tweede en Juve's derde treffer. In de tweede helft maakte Manolo Gabbiadini de 3-2 en met nog twintig minuten op de klok was het een heel spannend einde. Maar tien minuten later verzekerde Juventus zich van de overwinning, dankzij Paul Pogba. Juventus blijft daardoor met acht punten voor op AS Roma eerste.