Demba Ba schiet Chelsea naar halve finale ten koste van PSG

Door Voetbalcentraal, tuesday 2014-04-08 22:52:20

Chelsea heeft zich op miraculeuze wijze geplaatst voor de halve finale van de Champions League. Stamford Bridge ontplofte toen Demba Ba vlak voor tijd de eindstand van 2-0 op het scorebord zette. Chelsea had een 3-1 nederlaag van het uitduel in Parijs goed te maken. Desondanks ontbrak in het eerste half uur de overtuiging bij de Londenaren. Juist invaller André Schürrle, die Eden Hazard verving, brak de ban door de score te openen. Gary Cahill liet voor rust na om een tweede treffer te maken. Paris Saint-Germain was vrij machteloos zonder de geblesseerde Zlatan Ibrahimovic en dat werd in de tweede helft nog duidelijker. Chelsea raakte vrij snel twee maal de lat. De beloning kwam pas een paar minuten voor tijd: opnieuw een invaller, Demba Ba, bracht Stamford Bridge in extase door de bal die voor zijn voeten viel binnen te werken.