VC ALERT: El Ghazi zorgt voor de beslissing in Alkmaar

Door Voetbalcentraal, sunday 2014-08-17 12:33:09

De zondagmiddag gaat van start met een kraker: AZ - Ajax. Volg hier de hoogtepunten van deze strijd op een rijtje bij VC Alert!. Van doelpunten tot opstellingen, hier ben je aan het juiste adres. Eindstand AZ - Ajax 1-3!

1-3
1-3 Anwar El Ghazi '90
1-2 Lasse Schöne '70
'50 Steven Berghuis 1-1
0-1 Davy Klaassen '16
'90+3 Het is afgelopen! Ajax zegeviert in Alkmaar met 3-1. Volgende week wacht de kraker tegen PSV. '90 Het is Anwar El Ghazi die voor de beslissing zorgt. Wat een fraaie treffer van de invaller! '81 AZ zal in de laatste tien minuten nog iets moeten forceren. Wat kan de ploeg van Van Basten nog? '70 Ajax komt weer op voorsprong! De aanvaller schiet fraai raak in de verre hoek. Nog twintig minuten.. '51 Berghuis maakt gelijk! De assist komt op naam van Tankovic! '46 We zijn weer begonnen in het AFAS Stadion. Komt AZ nog langszij? '45 Beide ploegen gaan rusten met een 0-1 tussenstand. Op naar de thee! '15 Na een kwartier opent Davy Klaassen op aangeven van Lasse Schöne de score! AZ op achterstand. '0 De bal rolt in Alkmaar! Wie begint er met scoren? Opstelling AZ: Esteban; Johansson, Gouweleeuw, Wuytens, Poulsen; Gudelj, Ortiz, Henriksen; Berghuis, Tankovic, Hupperts. Opstelling Ajax: Cillessen; Ligeon, Van der Hoorn, Moisander, Boilesen; Viergever, Klaassen, Blind; Kishna, Sigthorsson, Schöne.