Jong FC Twente pakt ondanks flitsende start slechts punt

Door Voetbalcentraal, monday 2014-08-18 22:00:00

Jong FC Twente kende tegen Helmond Sport een flitsende start, maar de Tukkers moesten uiteindelijk genoegen nemen met een gelijkspel (2-2). Beide clubs hebben uit twee wedstrijden één punt verzameld. De doelman van de bezoekers uit Noord-Brabant moest in de eerste tien minuten twee keer de gang naar het net maken. In beide gevallen tekende Jesus Corona voor de treffer. Felitciano Zschusschen had het duel al voor rust kunnen beslissen, maar hij faalde vanaf elf meter. Kort na de misser van Zschusschen scoorde Helmond Sport wél. Oumar Diouck bracht de aansluitingstreffer op zijn naam. Een kwartier voor het einde trok Stanley Elbers de stand in de Grolsch Veste gelijk. In de slotfase vielen geen doelpunten meer.