Ajax Vrouwen verliest doelpuntrijk vriendschappelijk treffen

Door Voetbalcentraal, tuesday 2015-03-10 22:14:50

Ajax Vrouwen heeft niet kunnen winnen van AFC B1. Het jeugdelftal won met 2-3 in een vriendschappelijke ontmoeting met de ploeg van Ed Engelkes. Chantal de Ridder nam de gehele productie van de thuisploeg voor haar rekening. De Ridder zorgde er voor dat Ajax in de eerste helft naast AFC kwam en met 1-1 de rust in ging. Na rust scoorde AFC twee keer. De Ridder kon ook met haar tweede treffer, in de slotfase, een overwinning van de bezoekers niet voorkomen. Dante Wammes van Fortuna Wormerveer speelde mee met Ajax. Inessa Kaagman kon nog geen minuten maken vanwege knieletsel. Internationals Merel van Dongen, Eshly Bakker, Claudia van den Heiligenberg, Petra Hogewoning, Anouk Hoogendijk, Desiree van Lunteren en Tessel Middag waren nog afwezig in verband met de Cyprus Cup. De zieke Kelly Zeeman ontbrak ook. Foto: Paul Fafieani