Heracles blijft goed presteren en wint ook bij ADO Den Haag

Door Voetbalcentraal, sunday 2015-09-13 17:06:25

Heracles Almelo blijft het uitstekend doen in de Eredivisie. Op bezoek bij ADO Den Haag boekte het de vierde overwinning op rij in de competitie en staat het momenteel tweede achter koploper Ajax. Wout Weghorst werd de matchwinner: 0-1. ADO leek in eigen huis na ruim een half uur spelen op voorsprong te komen via Mike Havenaar die raak binnenkopte, maar scheidsrechter Jeroen Manschot annuleerde het doelpunt voor een overtreding. Een minuut later lag de bal er aan de andere kant in. Wout Droste stuurde Weghorst weg, die met een kopbal zorgde voor de 0-1. Pas laat in de tweede helft werd ADO gevaarlijk via invaller Roland Alberg. De middenvelder zag een volley gekeerd worden door doelman Bram Castro en kopte later de bal op de kruising. In blessuretijd was ADO nog dichtbij de 1-1, maar kopte Mike Havenaar op de paal. Aan de andere kant kreeg Oussama Tannane een grote kans, maar schoot na een dribbel naast het lege doel.