Real Madrid pakt koppositie na zege op Celta Vigo

Door Voetbalcentraal, saturday 2015-10-24 21:00:00

Real Madrid heeft zaterdagmiddag de koppositie in Spanje weten te bemachtigen. De sterren uit Madrid wisten op bezoek bij Celta Vigo de 1-3 zege te boeken. Barcelona kan zondag nog langszij komen. Celta Vigo-Real Madrid, ofwel de nummer 1 tegen nummer 2, was een echte topper in de Liga BBVA. Echt spannend werd de topper helaas niet, want al na acht minuten maakte Cristiano Ronaldo het eerste doelpunt. Een kwartier later verdubbelde Danilo de score. Celta zette daarna wat aan, maar doelman Navas was telkens een sta in de weg. In de tweede helft gebeurde een kwartier lang weinig, maar na ruim een uur spelen mocht Celta-speler Cabral gaan douchen. Ondanks dat Celta Vigo met een man minder verder moest, konden ze toch nog drukken. Dat leidde vijf minuten voor tijd zelfs voor de aansluitingstreffer. De thuisploeg ging daarna vol voor de gelijkmaker, maar zonder succes. Vlak voor tijd besliste Marcelo de wedstrijd: 1-3.