Doelpuntrijke remise in beloftentopper Jupiler League

Door Voetbalcentraal, monday 2015-11-23 22:09:53

Uit de strijd tussen Jong PSV en Jong Ajax is maandagavond geen winnaar gekomen. De beloften speelden gelijk op De Herdgang en gaven beiden een voorsprong uit handen, 3-3. Cruciale rollen bleken weggelegd voor doelmannen Luuk Koopmans en André Onana. Eerstgenoemde zag er niet goed uit bij de eerste tegengoal voor PSV: hij kon een treffer van Aschraf El Mahdioui niet voorkomen. Toen stond de thuisploeg al op voorsprong door een goal van Aleksandar Boljevic, de man van Ricardo van Rhijn, die door het mistasten van Onana een voorzet kon inkoppen. Nadat Ajax via Van Rhijn voor rust nog op 1-2 was gekomen, liet Onana zich opnieuw makkelijk passeren in het begin van de tweede helft, door linksback Sven Blummel. Sam Hendriks zette de bezoekers weer op voorsprong, maar zag Moussa Sanoh al snel de eindstand bepalen op 3-3.