PEC treurt na bekerdrama: "Klote dat we zijn uitgeschakeld"

Door Voetbalcentraal, sunday 2016-02-07 11:10:09

SASSENHEIM. PEC Zwolle Vrouwen heeft ook in de KNVB-beker Vrouwen geen zege kunnen boeken. Sharon Bruinenberg en haar ploeggenoten balen van de 1-0 nederlaag in de achtste finale tegen Ter Leede. Ze wachten dit seizoen nog altijd op hun eerste zege in een officiƫle wedstrijd. Kitty Susan maakte nog voor rust het enige doelpunt in de wedstrijd in Sassenheim. "Het is klote dat we zijn uitgeschakeld", merkte PEC-middenveldster Bruinenberg na het duel kort maar krachtig op in gesprek met Voetbal Centraal. "We hebben niet gevoetbald zoals we konden, waren onrustig aan de bal en maakten onze kansen niet af. We hadden deze wedstrijd moeten winnen, maar dat is dus helaas niet gebeurd." Het team van trainer Sebastiaan Borgardijn richt zich nu dus op de competitie. De ploeg is hekkensluiter in de Eredivisie Vrouwen. De Blauwvingers hebben vorige maand een prima trainingskamp achter de rug in Turkije, waarop ze een aantal afspraken hebben gemaakt om goed van start te kunnen gaan in de tweede helft van het seizoen.