Jong Ajax op overtuigende wijze langs FC Dordrecht

Door Voetbalcentraal, monday 2016-02-29 21:54:50

Jong Ajax heeft maandagavond eenvoudig gewonnen van FC Dordrecht. De Amsterdamse beloften waren voor rust al verzekerd van een overwinning; de gehele productie van de thuisploeg vond plaats in de eerste helft, 4-1. Diederik Boer, Thulani Serero, Donny van de Beek en Viktor Fischer van het eerste elftal deden maandagavond mee. De twee laatstgenoemden scoorden ook. Tussen de goals van die twee vielen er ook nog doelpunten van Robert Muric en de van Willem II teruggekeerde Richairo Zivkovic. Rangelo Janga deed namens Dordrecht vlak na rust iets terug, maar daar bleef het bij. Daardoor blijven De Schapenkoppen op plek elf in de Jupiler League staan. Jong Ajax kent een goed seizoen en bezet de achtste plaats op de ranglijst.