Champions League live: Wolfsburg op voorsprong tegen Gent

Door Voetbalcentraal, tuesday 2016-03-08 19:26:38

Om 20:45 worden er twee wedstrijden in de Champions League afgewerkt. In Spanje neemt Real Madrid het op tegen AS Roma (eerste wedstrijd 0-2 voor de Spanjaarden), terwijl in Duitsland VfL Wolfsburg een 2-3 overwinning uit de heenwedstrijd verdedigt tegen AA Gent. Volg de laatste ontwikkelingen rondom de wedstrijden hier. 74' Ook in Duitsland is de eerste goal gevallen: André Schürlle zet VfL Wolfsburg op aangeven van Julian Draxler op voorsprong en maakt de kans van AA Gent op het bereiken van de volgende ronde minimaal. 68': Vier minuten later lijkt de wedstrijd in Madrid erop te zitten: James Rodríguez maakt 2-0 voor Real Madrid. In de 64ste minuut de eerste goal van de avond: Cristiano Ronaldo zet zijn elftal op voorsprong! 1-0 voor Real Madrid, kan AS Roma nog drie keer scoren? Wij verklappen u: waarschijnlijk niet. Zowel in Madrid als in Wolfsburg is het rust. Bij beide partijen is de brilstand niet van het scorebord gekomen: 0-0. Opstelling VFL WOLFSBURG: Casteels, Träsch, Knoche, Dante, Rodríguez, Gustavo, Guilavogui, Schürrle, Arnold, Draxler, Kruse Opstelling AA GENT: Sels, Rafinha, Asare, Nielsen, Gershon, Matton, Neto, Kums, Dejaegere, Milicevic, Simon. Opstelling REAL MADRID: Navas; Danilo, Pepe, Ramos, Marcelo; Casemiro, Kroos, Modric; Bale, James, Ronaldo Opstelling AS ROMA: Szczesny; Florenzi, Manolas, Zukanovic, Digne; Pjanic, Keita; Salah, Perotti, El Shaarawy; Dzeko.