Vijf redenen waarom Ajax zondag PSV gaat verslaan

Door Voetbalcentraal, friday 2016-03-18 11:08:46

Met een overwinning bij PSV zondagmiddag, kan Ajax een geweldige stap zetten richting een 34ste landstitel. Met nog maar 6 wedstrijden te gaan, komt de ploeg van Frank de Boer niet alleen op een voorsprong van 2 punten, ook heeft Ajax een aanzienlijk beter doelsaldo (nu +48 tegen +43). Ajax wint voor de tweede keer op rij in Eindhoven levert 3,5 keer je inzet op.
ACTIE: KLIK HIER
Er zijn vijf goede redenen om aan te nemen dat het Ajax ook daadwerkelijk gaat lukken om 3 punten mee te nemen uit het Philips Stadion. 1.
De laatste drie edities van PSV-Ajax zijn steeds gewonnen door de uitspelende ploeg. Bijna een jaar geleden (1 maart 2015) speelde Ajax voor het laatst in Eindhoven en won met 1-3. Voor Ajax scoorden Kishna (30'), Schöne (83') en El Ghazi (91'). Voor PSV Luuk de Jong (77'). 2.
De verdediging van Ajax is dit seizoen ijzersterk. Ajax kreeg zowel de minste goals (18) als ook het minste aantal schoten (282) tegen, zo berekende Opta, het officiële cijferbureau van de Eredivisie. 3.
Ajax doet het traditioneel altijd goed tegen PSV. De Amsterdammers verloren slechts één van de laatste vijf competitieduels in het Philips Stadion. Van die vijf duels werden er twee gewonnen en twee gelijk gespeeld. 4.
Arkadiusz Milik is in topvorm. Sterker nog, hij kan in Eindhoven geschiedenis schrijven. Milik was trefzeker in zijn laatste vier eredivisieduels en maakte daarin zes treffers. Scoort hij ook in Eindhoven, dan kan hij de eerste Ajax-speler worden die in het 'tijdperk Frank de Boer' in vijf achtereenvolgende competitieduels scoort. 5.
Frank de Boer is altijd op z'n best als het aankomt op wedstrijden tegen PSV. Alleen de legendarische Rinus Michels won als trainer van Ajax (10 in totaal) meer eredivisiewedstrijden tegen PSV dan Frank de Boer (5). Onze prognose: PSV wint 40%, gelijkspel 30%, Ajax wint 30 % . De kans is groot dat de eredivisie ook na zondag nog niet zal zijn beslist. KIJK HIER OF WE GELIJK HEBBEN

Voetbalcentraal

Voetbalcentraal is een merk van ELF Voetbal

Postadres
ELF Voetbal
Postbus 6684
6503 GD Nijmegen


Adverteren

Voor advertentiemogelijkheden kunt u contact opnemen met:

Mike Bogaard
mike@elf-panna.nl