NAC buigt achterstand om in zege tegen aartsrivaal Willem II

Door Voetbalcentraal, thursday 2016-05-19 21:44:12

NAC Breda heeft een goede stap gezet in de play-offs om promotie/degradatie. In het eigen Rat Verlegh Stadion werd er met 2-1 gewonnen. Bij rust stond Willem II nog met 1-0 voor. Na drie minuten spelen kwamen de bezoekers al op voorsprong. Guus Hupperts werkte op aangeven van Guus Joppen de bal tegen de touwen achter doelman Jelle ten Rouwelaar. De sluitpost van NAC, die na dit seizoen zijn voetbalschoenen aan de wilgen gaat hangen, kon na een uur spelen wél juichen. Invaller Kevin Brands tekende voor de gelijkmaker. Uiteindelijk ging NAC er met de overwinning van door. Mats Seuntjes zorgde vijf minuten voor tijd voor de 2-1. Willem II moet dus nog volop aan de bak in de return, dat komende zondag in Tilburg plaatsvindt.