Manchester overtuigend langs Bolton

Door Voetbalcentraal, saturday 2006-10-28 19:58:56

Manchester United, gedeeld koploper met Chelsea, moest vandaag op bezoek bij de verrassende nummer drie Bolton Wanderers. Alledrie de clubs verloren tot op heden slechts één duel. Al snel werd duidelijk dat Bolton toch echt de mindere was aan Manchester. De net eenentwintig geworden Wayne Rooney schoot binnen een kwartier direct twee keer raak. Doelman Jääskeläinen was in beide gevallen kansloos. Ook in de tweede helft was de aanvalsdrift van de Mancunians nog niet minder geworden. De Fransman Saha zorgde er tien minuten voor tijd voor dat Cristiano Ronaldo de bal voor het intikken had: 3-0. Even later mocht Rooney ook nog zijn vijfde seizoenstreffer maken. Door deze overwinning blijft Manchester United aan de leiding gaan. Doordat ook Chelsea won komen ze beide op een gelijk aantal punten, maar het doelsaldo van the Red Devils is een stuk beter. Ondanks de nederlaag behoudt Bolton voorlopig de derde plaats.