LIVE! Aansluitingstreffer mag niet baten, Spanje wint

Door Voetbalcentraal, thursday 2016-07-28 20:48:00

Einde! Spanje gaat door naar de finale. Onder 19 Vrouwen maakte het nog knap lastig, maar kan de koffers gaan pakken. 4-3! De spanning keert terug na het doelpunt van Michelle Hendriks. Onder 19 Vrouwen heeft nog minimaal één doelpunt nodig voor een finaleplaats! 4-2! Tien minuten voor tijd is het over en uit. Spanje komt op 4-2 en dat lijkt genoeg voor de beslissing. 3-2! Ditmaal niet Onder 19 Vrouwen op voorsprong, maar Spanje! Marta Cazalla kopt raak uit een hoekschop. 2-2! Niet veel later is het opnieuw aan de andere kant raak. Hernández met haar tweede doelpunt van de avond. 1-2! Vraag niet hoe, maar Jill Roord heeft Oranje weer op voorsprong geschoten. Maar wát een fout van de Spaanse keepster zeg, ai ai ai. Start! De tweede helft in de halve finale van het EK is weer begonnen. De stand? 1-1! Pauze! Met een gelijke stand (1-1) zoeken beide teams de kleedkamers op. 1-1! Sandra Hernández maakt uit een vrije trap prachtig gelijk 0-1! Suzanne Admiraal zet Nederland op voorsprong tegen Spanje. Wát een doelpunt, geweldig! Er is nog niet gescoord bij de wedstrijd Spanje - Nederland Opstelling Nederland: