FC Twente Vrouwen verliest van Wolfsburg: "Zij waren beter"

Door Voetbalcentraal, tuesday 2016-08-02 21:46:25

FC Twente Vrouwen heeft dinsdag haar oefenwedstrijd tegen VfL Wolfsburg met een nederlaag afgesloten. In Barsinghausen was de Duitse formatie met 1-0 te sterk voor de ploeg van Tommy Stroot. Anna-Lena Stolze maakte in de 55ste minuut het enige doelpunt van de wedstrijd. "Wolfsburg was ook beter", erkende trainer Stroot na het duel in gesprek met Voetbal Centraal. "Maar het was goed voor ons om onze verdedigende organisatie te kunnen ontwikkelen en om veel te kunnen communiceren. Het was een nuttige oefenwedstrijd." Danique de Vree ontbrak wegens ziekte. Fieke Hendriks is herstellende van een knieblessure. Jill Roord en Cheyenne van den Goorbergh, de EK-gangers van FC Twente Vrouwen, kregen nog rust. Ze sluiten woensdag aan bij de spelersgroep. De Tukkers treffen vrijdag Bayer 04 Leverkusen. De aftrap van de wedstrijd in Hellendoorn is om 19.00 uur.