Chelsea gemakkelijk voorbij landskampioen

Door Voetbalcentraal, saturday 2016-10-15 15:32:13

Chelsea heeft zaterdagmiddag met 3-0 gewonnen van Leicester City. De ploeg van trainer Antonio Conte had weinig moeite met de landskampioen. De club uit Londen stond al na zeven minuten op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Diego Costa uit een hoekschop van Eden Hazard. Na ruim een half uur spelen werd het 2-0 door een treffer van Hazard na een assist van Pedro. Leicester had in de tweede helft een kans op de aansluitingstreffer toen Chelsea-verdediger David Luiz de bal ongelukkig op zijn eigen paal schoot. Echter werd de wedstrijd tien minuten voor tijd beslist door een doelpunt van Victor Moses na een fraaie assist met de hak van Nathaniel Chalobah. Chelsea staat door deze overwinning op een voorlopig vijfde plaats met zestien punten uit acht wedstrijden. Leicester is de nummer dertien met acht punten uit acht duels.