Forse nederlaag voor Everton tegen Chelsea

Door Voetbalcentraal, saturday 2016-11-05 20:47:17

Everton heeft zaterdag met grote cijfers verloren van Chelsea. Het elftal van trainer Ronald Koeman ging met 5-0 ten onder op Stamford Bridge. Chelsea kwam in de negentiende minuut op voorsprong via Eden Hazard. De inzet leek houdbaar voor Maarten Stekelenburg. 23 seconden later zag de doelman er opnieuw niet gelukkig uit. Een schot van Marcos Alonso ging door de benen van de Nederlandse doelman. Koeman wisselde daarna één van zijn vijf verdedigers (Bryan Oviedo) voor een aanvaller (Kevin Mirallas). Echter resulteerde die omzetting niet in een succes. Diego Costa scoorde voor rust zelfs nog de 3-0. Uiteindelijk werd het na een mooie solo van Hazard 4-0 en zette Pedro de 5-0 op het scorebord. Chelsea is door deze overwinning in ieder geval voor een dag koploper van de Premier League. Everton blijft zesde met achttien punten.