Rostov stunt tegen Bayern München; PSV niet uitgeschakeld

Door Voetbalcentraal, wednesday 2016-11-23 20:01:51

In de poule van PSV heeft Rostov met 3-2 gewonnen van Bayern München. Daarmee neemt de Russische ploeg een voorsprong van drie punten ten opzichte van de Eindhovenaren met betrekking tot een ticket van de Europa League. Bayern kwam in Rusland wel op een 0-1 voorsprong door een goal van Douglas Costa. Voor rust maakte Sardar Azmoun gelijk. In een tijdsbestek van twee minuten scoorden beide ploegen. Dmitri Poloz benutte een strafschop (50e minuut). Juan Bernat maakte gelijk. In de 67ste minuut tekende Christian Noboa voor de eindstand in het voordeel van Rostov. Door de overwinning heeft Rostov nu vier punten. PSV sluit in groep D de rij met slechts één punt. Voor PSV is nog niets overboord met oog op de Europa League. Mochten ze vanavond niet winnen van Atlético Madrid, dan volstaat bij de volgende speelronde een overwinning op Rostov ook.