Willem II dankt Feyenoord-huurling voor zege op concurrent

Door Voetbalcentraal, friday 2016-11-25 21:53:00

De derde overwinning van Willem II is een feit. De laagvlieger won met minimale cijfers van promovendus Go Ahead Eagles (0-1) en stijgt naar de twaalfde plaats. De van Feyenoord gehuurde Jari Schuurman kroonde zich tot matchwinner. De jonge middenvelder van de Tricolores ging alleen op Theo Zwarthoed af en had twee pogingen nodig om de doelman van de thuisploeg te passeren. De enige treffer in Deventer viel twee minuten na de hervatting. In de eerste helft was Randy Wolters dicht bij de openingstreffer voor 'The Eagles'. Fran Sol en Jordy Croux zorgden voor het gevaar van de Tilburgers. Go Ahead Eagles ging in de slotfase naarstig op zoek naar de gelijkmaker, maar Willem II hield stand, al ging dat met de nodige moeite. Een kopbal van verdediger Sander Fischer werd namelijk van de lijn gehaald. Het elftal van Erwin van de Looi heeft aansluiting met de middenmoot. Voor Hans de Koning en consorten blijft de situatie zorgelijk, gezien de zeventiende plaats op de ranglijst.